BARPA STRUKTURÁLT HÁLÓZATOK

CAT6A U/UTP PE – 23AWG KÁBEL

Az árnyékolatlan Cat6 barpa kábel nagy teljesítményt nyújt az állandó kapcsolathoz vagy csatornához. Ezt a kábelt a PoE, a hang, a videó és a Gigabit Ethernet támogatására tervezték, akár 500 MHz-es teljesítménnyel.

CAT6A S/FTP PE KÁBEL – 23AWG

Ez a kábel, főleg kültéri használatra, külön képernyővel rendelkezik minden párhoz, majd a teljes fonat képernyővel javítja az állandó kapcsolat minőségét. Ezt a kábelt úgy tervezték, hogy támogassa az összes EA osztályú protokollt, beleértve a 10GBASE-T-t is, akár 500 MHz-es teljesítménnyel.

CABLE CAT6A U/FTP LSZH – 23AWG

The cable is individual screen for each pair to improve the quality of your permanent-link or channel. This cable is designed to Support all Class F protocols including 10GBASE-T, with a performance up to 500MHz.

KÁBEL CAT6A U/FTP LSZH DUPLEX – 23AWG

Teljesítmény 500Mhz-ig. Páronként fóliázva a kábel teljesítményének javítása érdekében. Csökkenő méterek a kábelben; Úgy tervezték, hogy támogassa az összes Classe EA protokollt, beleértve a 10GBASE-T-t is.

CAT7 S/FTP LSZH KÁBEL – 23 AWG

Ez a LAN-kábel minden párhoz külön képernyővel rendelkezik, majd az átvitel minőségének javítása érdekében a teljes fonat képernyőt. Ezt a kábelt úgy tervezték, hogy támogassa az összes F osztályú protokollt, beleértve a 10GBASE-T-t is, akár 600 MHz-es teljesítménnyel. Alkalmas vízszintes és gerincterületre.