ÚJ Termék TELESIS PX24 mLrX IP Telefonközpont

PX24 mLrX IP

ISMERTETŐ

Telesis PX24 mLrX egységes IP telefonközpont, több tízezer TDM port, több tízezer SIP IP port támogatás , terminálok, átjárók, VoIP hívások regisztrátorai analóg beltéri és kültéri, digitális beltéri és ISDN PRI külső vonalakból álló blokkokkal , Pure IP alkalmazások, IP telefonok, Softphones, analóg telefonok és faxok,  Telesis egy professzionális egységes IP telefonközpont speciális xSIP protokoll támogatással. 

ALAPKIÉPÍTÉS

A PX24 mLrX központok alapfelszereltségként 2 IP SIP trönköt, 112 IP SIP előfizetőt, 2 csatornás VoIP -et , 8 csatornás professzionális hangreakciós rendszert és 2 többcélú relét tartalmaznak. Minden képessége bővíthető licenccel és (vagy) hardverrel.

Kapacitása  tetszés szerint 4+4 slottal bővíthető analóg belső és külső, digitális belső és külső, IP belső és külső interfészkártyákkal. 5.6.7. és a 8. bővítő helyet egy lapos kábellel csatlakoztatott kiegészítő szekrény aktiválja. A PX24 mLrX egységes IP processzorának köszönhetően több tízezer kapacitással bővíthető. 

Az rX-ek az autonóm egységek klasztere (CAU) technológia első terméke, amelyet a telefonközponti technológiákban használnak a világon. A CAU technológia olyan technológia, amely a folyamatosan fejlődő robotikát és űrtechnológiát irányítja. A CAU technológia kialakításának alapkérdése;  „Miért kellene egyetlen struktúrára vagy központra támaszkodnunk a munka elvégzésében?” van. Megkérdeztük: „Miért bízna meg a központi szerkezettel rendelkező hagyományos termékekben egy olyan kérdésben, amelynek ugyanolyan fontosnak és megszakítás nélkülinek kell lennie, mint a kommunikáció?”