KAREL ALKÖZPONTOK NAGYVÁLLALATOKNAK

DS200 sorozatú IP PBX rendszerek

A CPUIV-vel ellátott DS200 sorozat egy új generációs IP-alapú megoldás, amely egyesíti a fejlett IP-készségeket az SMB és CME TDM hangfeldolgozás megbízhatóságával. A rendszer egyetlen hatékony platformon támogatja és kezeli az adat-, videó- ​​és hangforgalmat.

Rugalmas kapacitás és periféria opciók
A DS200 sorozatú IP kommunikációs rendszerek támogatják a szabadalmaztatott IP és SIP bővítményeket, valamint a SIP, H.323 protokollokat és az új generációs hangtömörítési algoritmusokat vonalakban. Így rugalmasságot biztosítanak a különböző perifériák használatához. A DS200 sorozatú IP kommunikációs rendszerekkel használható

perifériák :

  • Szabványos SIP és Karel SIP telefonok
  • Videó SIP telefonok
  • WiFi SIP telefonok
  • SIP támogatott okos telefonok
  • IP DECT rendszer (IP DECT bázisállomások és IP DECT kézibeszélők, amelyek támogatják a SIP jelzési protokollt)
  • Más terminálok SIP támogatással

IP-kommunikációs alkalmazások
A bővítményeknek nem kell ugyanazon a helyen lenniük, mint az alközpontnak. A bővítmények folyamatosan kommunikálhatnak az IP-n keresztül kommunikáló terminálokkal, például IP-telefonokkal, IP-szoftverekkel, WiFi telefonokkal vagy VoIP-képes okos telefonokkal stb., bárhol és bármikor.

Távoli irodai alkalmazások
A több telephellyel rendelkező vállalkozásoknál a fiókirodák bármelyik mellékállomása csatlakozhat közvetlenül az interneten keresztül a központi iroda központjához, különféle IP-terminálokkal, minden további felszerelés nélkül.
Az a tény, hogy a távoli alközponti mellékek hívhatják egymást a mellékállomási számaik használatával, több helyen alközpontokkal hálózati struktúrát építve, kényelmet és gazdaságosságot biztosít a kommunikációban.
A DS200 sorozatú IP kommunikációs rendszerek interaktívan működnek más SIP és H.323 kompatibilis eszközökkel (PBX, gateway stb.), és költséghatékony és jó minőségű kommunikációt biztosítanak a már elérhető vagy a jövőben kiépülő adathálózatokon keresztül.

Videó hívás
A DS200 sorozatú IP-kommunikációs rendszerekhez csatlakoztatott összes IP-melléklet képes egymás között vagy külső IP-vonalakon keresztül videohívásokat kezdeményezni videotelefonok, speciális készülékek vagy okos telefonok segítségével.

A Mobility
System mobilitást biztosít az üzleti életben a kommunikáció támogatásával, helytől függetlenül. A vállalkozás mobil alkalmazottai, akik SIP-támogatással rendelkező okos mobiltelefont használnak, használhatják a rendszerfunkciókat, ha WiFi-n vagy 3G-n keresztül előfizetnek a központra.

Egységes kommunikációs alkalmazások
A DS200 sorozatú IP kommunikációs rendszerek egységes kommunikációs alkalmazásokat biztosítanak, mint például Voice-over-IP, fax-over-IP, hívásrögzítés, konferenciahívás, videó hívás, jelenlét, azonnali üzenetküldés, mobilalkalmazások, távoli mellékállomások és távoli iroda egyetlen integrált rendszeren belül. .

Jelenlét
A jelenlét lehetővé teszi, hogy más mellékállomások lássák, hogy a mellék elérhető-e, foglalt-e, online/offline, és milyen különleges állapotot állít be a személy maga egy szöveges bejegyzéssel. A Jelenlét funkciónak köszönhetően lehetővé válik az érintett személy leggyorsabb és legmegfelelőbb módja.

Azonnali üzenetküldés
A bővítmények azonnal kommunikálhatnak egymással írásos formában. A kommunikáció nagyon gyorsan megy végbe, és az azonnali üzenetküldésnek köszönhetően rögzíthető. Lehetőség van az azonnali üzenetküldési rekordok vizsgálatára a viták elkerülése érdekében.

Hálózatépítés
A DS200 sorozatú IP kommunikációs rendszerek SIP/H.323 IP külső vonali interfészekkel vagy ISDN QSIG támogatással rendelkező interfészekkel egyetlen kommunikációs rendszerként működhetnek, ha egynél több kommunikációs rendszert kell együtt vagy különböző helyeken használni. Az egységes számozási tervnek köszönhetően a különböző helyeken lévő mellékek hívhatják egymást mellékszámaikkal. A hálózat támogatja az olyan gyakran használt alközponti funkciókat, mint a hívóazonosító, a legolcsóbb útválasztás, az útválasztás engedélyezése, az alternatív útválasztás, a hívásátirányítás és a hívástovábbítás.