Felhasználási területek

Számos szervezet, például közintézmények, kórházak, egyetemek, szállodák, gyárak, telefonközpontok, központok stb. előnyben részesítik a Telesis rX-et, és  minden olyan szolgáltatást nyújtanak, amelyek biztonságosak, zavartalanok, kényelmesek, kiváló minőségűek, gazdaságosak és teljes körűek a kommunikációban, köszönhetően a kiváló autonóm rendszernek. hibrid technológia és integrált berendezések. Együtt megtalálhatják egymást.

Az rX-ek autonóm képességeinek köszönhetően különösen a több telephellyel rendelkező szervezetek kedvelik őket. Kimagasló és egyedülálló kommunikációs biztonság, amelyet az autonóm képességek, a helyek közötti csatornakorlátozás nélküliség, az összes egység egyetlen kapcsolótábla-struktúrában való működésének képessége, az előfizetők elfoglaltságának figyelemmel kísérése a különböző helyeken, az összes külső hely megtartásának képessége biztosít. más helyek biztonsági mentése (földrajzi redundancia), az összes egység tetszőleges helyen történő működésének lehetősége Számos lehetőség, mint például a jelentéskészítés bármely helyről, a különböző helyeken tárolt hangfelvételek kívánt helyen történő tárolása stb., egyedülálló lehetőségeket biztosít a szervezetek számára szétszórt helyekkel.

Az IP-hálózaton (LAN/WAN) keresztül egymáshoz kapcsolódó rX-ek biztonsági rés nélkül támogatják a VPN-sel vagy anélküli kapcsolatokat, ami nagy különbséget jelent más hagyományos elosztott architektúrák összes kapcsolótáblájához képest .