BKT STRUKTURÁLT HÁLÓZATOK

HÁLÓZATÉPÍTÉS, STRUKTURÁLT HÁLÓZATOK, OPTIKAI HÁLÓZATOK, TELEFON HÁLÓZATOK

STRUKTURÁLT Hálózatok építés Strukturált hálózatok tervezése építése CAT5e, CAT6, CAT7. Teljes körű kivitelezés tervezéstől az üzembe helyezésig, üzemeltetés fenntartás.

A BKT kábelezési rendszer magában foglalja a kategória legjobb, teljes termékválasztékát a strukturális hálózatok kiépítéséhez. Lehetővé teszi az épület kommunikációs hálózatai és a bennük működő eszközök gyors és hatékony csatlakoztatását. Számos, differenciált, de kompatibilis műszaki paraméterekkel rendelkező termékcsoportnak köszönhetően lehetővé teszi a hálózati konfiguráció és paraméterek pontos és rugalmas alkalmazkodását a felhasználók jelenlegi és jövőbeli igényeihez.

OPTIKAI HÁLÓZATOK

A felhasználók folyamatosan növekvő igényei az adatátviteli sebesség és a hálózati biztonság tekintetében a legújabb technológiák használatát kényszerítik, amelyek nemcsak megfelelnek a mai elvárásoknak, hanem hatalmas lehetőségeket rejtenek a jövőbeni fejlődésben is.

Az optotechnikai termékek gyártásában szerzett több mint 20 éves tapasztalat lehetővé tette számunkra, hogy saját, magas gyártási színvonalat fejlesszünk ki, amelyet ügyfeleink elismertek az országban és külföldön egyaránt. Kiváló osztályú száloptikai megoldásokat kínálhatunk gerinc-, elosztó- és hozzáférési hálózatok kiépítésére. Csak az utóbbi években igazolták minőségüket több ezer kilométer széles sávú hálózat kiépítése során.

Cégünk tagadhatatlan előnye, hogy együttműködik azokkal az ügyfelekkel, akik elvárják a modern technológiát és a magas minőséget, és megfelelnek a nem szabványos elvárásaiknak.

Megépített hálózatokra akár 20 éves rendszergarancia. Tartsa egy kézben a teljes hálózatát, egységes technológia, hálózat minden eleme egy gyártottól.