TÁVMUNKA

Végezze munkáját otthon és mint ha az irodájában lenne.

Tartsa kapcsolatot a kollégákkal TELESIS IP kommunikáció támogatásával.

Otthoni munka a PX24rX segítségével

Telefonközpontja készen áll az otthoni munkára?

Irodai vagy iroda-ügyfél kapcsolattartás; a közvetlen kommunikáció, az e-mail, az adatmegosztás, a telefonos kommunikáció napi rutin. Azokban az időszakokban azonban, amikor az otthoni munkavégzés válhat választható vagy szükségletté, elengedhetetlen, hogy hatékonyan és biztonságosan el tudjuk látni azokat, akik nincsenek közvetlen kommunikációban a napi rutinból. Felépítésének köszönhetően az olyan rutinok, mint az e-mail, adatmegosztás stb., már készen állnak az otthoni munkára. Ezekben a szolgáltatásokban csak az internet helyettesíti az intranetet (helyi hálózatot).

Otthoni munkavégzés esetén a telefonos kommunikáció az a téma, ahol a legtöbb alternatív megoldást próbálják ki. A megoldások keresése általában

 • A telefonos kommunikáció teljes mértékben mobiltelefonon keresztül történik,
 • Videó- ​​és hangkommunikáció, valamint üzenetküldés okostelefon-alkalmazásokkal,
 • Egyes esetekben a szolgáltatók közötti kommunikáció virtuális vagy felhőcsere szolgáltatásként való fenntartása,

megszámlálható.

A fent említett törekvések egyikében sem lehetséges azonban az irodai környezetben megszokott telefonos kommunikáció biztosítása a munkakörnyezetben, továbbá nem garantálható a beszéd biztonsága végponttól végpontig. (iroda-otthon, ügyfél-otthon, otthon-otthon) telefonos kommunikáció.

Telesis rX telefonközpontja készen áll az otthoni munkára

A Telesis rX telefonközpontok teljes mértékben készen állnak az otthoni munkavégzésre a hatékonyság és a biztonság feláldozása nélkül.

 • Meghatározható egy IP-előfizető, aki ugyanazt a jogosultságot és szolgáltatásokat használhatja, mint az Ön irodai telefonja, és ez a mellék lehet az otthoni IP-telefonja.
 • Mindaddig, amíg otthona rendelkezik internet-hozzáféréssel, hozzáférhet otthoni IP-telefonjához, és elérhető lehet, anélkül, hogy statikus IP-címre lenne szüksége.
 • Használhatja a Telesis IP telefonkészleteket (ITSX vagy ITS7), amelyek ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint az irodájában lévő digitális telefonok (amely számos funkciót tartalmaz, például a kapcsolótábla kezelői vagy vezetői által használt foglaltsági táblát) otthonról.
 • Kívánsága szerint; Lehetőség van arra, hogy az irodában és az otthonában lévő telefon egyszerre csengjen minden hívásnál, vagy különböző forgatókönyveket alakítson ki belső és külső hívásokhoz.
 • A Telesis SIP telefonnal, amelyet ingyenesen használhatsz az okostelefonon lévő Telesis kapcsolótáblával, otthonodban lehet második telefon és mobilitás.
 • Az otthoni IP-telefonja és az irodában dolgozó barátai vagy ügyfelei közötti beszélgetések soha nem egy másik szerveren zajlanak, és csak a Telesis rX kapcsolótáblája vezérli.
 • Az otthoni sRTP/TLS támogatott SIP vagy Telesis xSIP telefonja és a Telesis rX kapcsolótábla közötti beszélgetések titkosítottak, és nem hallgathatók meg.
 • Az irodában dolgozók számára meghatározott összes felhasználói és rendszerszolgáltatás az otthonról dolgozó munkatársakra is érvényes.
 • A telefonos kommunikáció az Ön irányítása alatt áll, a telefonközpont az Ön tulajdona. Ezért elvégezheti a kívánt programozást a tőzsdén, futtathatja vagy korlátozhatja a kívánt szolgáltatásokat.
 • Ha szeretné, az összes hívásfelvételt hozzáférhet az automatikus hangrögzítés funkcióval.
 • Használhat professzionális üdvözlő üzeneteket és különféle forgatókönyveket is, amelyek növelik vállalati imázsát az otthoni munkakörnyezetben.
 • Tartózkodási helyétől függetlenül okos telefonjáról ip-telefonnal, softphone-nal vagy mobilalkalmazással fogadhatja hívását, vagy átirányíthatja hívását a mobiltelefonszámára.
 • A nem fogadott hívásokról és a hagyott üzenetekről e-mailben tájékozódhat, és nem fog hiányozni egyetlen ügyfele sem.
 • A hívásokat automatikusan (értékesítési csapat, műszaki csapat stb.) és egyenlő számban oszthatja ki az irodán kívül dolgozó munkatársai között.

Kulcsszavak:

WiKi oldalainkon az alábbi kulcsszavak használatával találhat néhány olyan funkciót és részletet, amelyek megkönnyítik az otthoni munkát.

ITSXIPPone

ITS7IPPhone

TelesisSipPhone

TelesisMate

AES256MediaEncryption

AutoSound

Hangposta

RobotOperator

PathAssignmentCriteriaTable

UC921GIP telefon

UC924IP telefon

IP1211 IP telefon